skip to Main Content

Huisstijl ontwerp

Kan uw bedrijf of organisatie een creatief en passend huisstijl ontwerp gebruiken? Wilt u een goede indruk achterlaten bij uw (potentiële) klanten en u zelf onderscheiden van de concurrentie? Dan zit u bij YUP Design goed!

Je (potentiële) klanten kunnen er straks eigenlijk niet omheen. Het visitekaartje dat u uitdeelt, het briefpapier voor uw facturen en de envelop waar uw briefpapier in zit… het zijn allemaal voorbeelden van de zogenaamde ‘huisstijldragers’.

Iedere keer als iemand met uw bedrijf of organisatie in contact komt, wilt u de juiste boodschap overbrengen en zorgen voor de herkenbaarheid van uw bedrijf of organisatie. Dat doet u door alles duidelijk onderdeel te maken van één huisstijl. Een verkeerd ontwerp wekt niet de gewenste indruk en daarom verdient de vormgeving van uw huisstijl wel wat aandacht.

Spandoek_Zakkenvuller

Uw huisstijl laten ontwerpen voor € 350,-

U kunt bij ons kiezen voor een huisstijl pakket van € 600,- exclusief btw. We ontwerpen voor u een logo en de drie meest populaire huisstijldragers namelijk het briefpapier, een envelop en dubbelzijdige visitekaartjes. Ons ontwerpproces voor uw huisstijl staat hieronder kort beschreven:

  • We sturen u een vragenlijst toe waarmee u ons laat kennismaken met uw bedrijf of organisatie.
  • U ontvangt 4 concept ontwerpen van uw logo.
  • Deze passen we aan in maximaal vijf revisie rondes totdat u 100% tevreden bent met het resultaat. Mocht er meer tijd nodig zijn dan kan dit in overleg tegen een meerprijs.
  • Met het definitieve ontwerp maken we vervolgens een ontwerp voor uw briefpapier, envelop en dubbelzijdige visitekaartjes.
  • Ook deze ontwerpen passen we aan totdat u 100% tevreden bent met het resultaat.
  • U ontvangt uw logo in alle benodigde bestandsformaten en de ontwerpen van de huisstijl dragen we aan in drukklaar formaat.

Uiteraard kunnen we voor u veel meer huisstijldragers ontwerpen zoals folders, banners, flyers en uitnodigingen. Heeft u hier een vraag over neem dan contact met ons op!

Bent u klaar om indruk te maken met uw Huisstijl?

Kan uw bedrijf of organisatie een professioneel, herkenbaar en passend huisstijl gebruiken waarmee u indruk maakt bij (potentiële) klanten? Neem dan direct contact op via de oranje knop en vraag een offerte aan! Binnen 24 uur nemen we dan contact met u op.

Back To Top
Chat openen